Väskan är packad

Solen skiner, det är varmt och i natt drar jag till Grekland. Semestern har börjat! Ingen verkar förstå varför jag vill åka iväg när det är bra väder i Stockholm och jag snart kommer vara borta från Sverige ett halvår. Men ingen vet heller inte att jag behöver komma iväg för att koppla av. Jag vill ju komma till Singapore frisk, pigg och full med nyladdad energi!

Imorgon vid denna tid kommer jag befinna mig på Zakynthos. Detta är ett exempel på vad som kommer upp när man googlar namnet. Inte helt fel!

Söta lilla unge!

Är jag på dåligt humör så blir jag garanterat glad igen efter att ha tittat på detta klipp:

http://www.youtube.com/watch?v=wgrrQwLdME8

Finns det nån sötare?

Uppdatering

Ja, jag lever och jag har inte lagt ner bloggandet än. Om exakt 6v sitter jag på planet till Singapore för att inte komma tillbaka till Sverige på ett halvår. Ett halvt år! Har aldrig varit borta så länge.

Skolan har slutat, jobbet har börjat, vädret är dåligt och reorna har börjat. Jakten på en kamera inför resan har också börjat. Jag ska köpa en kamera som är en blandning mellan system- och kompaktkamera. ELLE har gjort sitt och fått mig att gilla Canon Powershot G10 (kameran var med i senaste numret). Men får se vart det slutar. Jag lovar att uppdatera!

RSS 2.0