Lyckad drink!

En annan känsla som är mycket trevlig är när jag lyckades göra en nästan identisk kopia av en kaffedrink här hemma som jag drack i Grekland. En galet god kaffedrink med glass i. Mmmm....

Påkommen känsla

Panikkänslan jag fick när jag kom ensam fram till Zhengzhou har jag lyckats identidierat. Tänk dig tillbaka till när du var liten och bland en massa människor med mamma. Sen försvinner mamma och det enda du kan göra är att ropa "mamma, mamma, var är du!?" och gråta. Man riktigt kände hur paniken växte inombords och man kände hur hjälplös man var. Precis den känslan lyckades jag fånga där borta i Mittens rike. Tänk vilket minne min kropp måste ha som bara plockar fram den känslan helt plötsligt!

Varför är det så att det är jobbigare att höra av dig till nån man har dåligt samvete över att man inte hört av sig till på länge än nån som man ofta pratar med?


Vardag

Ja så har vardagen och den kalla hösten sakta krupit sig fram och visat sig igen. Måste ändå säga att det är ganska trevligt med rutinerna igen. Varför känner jag så? Denna sommaren har gått ofantligt snabbt och det känns knappt som att jag varit hemma någonting. Vid närmare eftertanke så har jag inte varit det heller.

Att kylan har kommit känns inte så kul. När det regnar och jag kan sitta inne, dricka te och mysa. Då är hösten mysig. Tycker bara att den kom lite fort.

I helgen är det ommålning som gäller. Det nu så mörka sovrummet ska bli vitt! Ooo så skönt det kommer bli med ljus! Då kanske det kommer bli lättare att komma upp på morgarna sen när vintern har kommit.

Jag tänkte häromdagen att jag skulle ta mitt förnuft till fånga och börja ge blod. Det är ju det minsta jag kan göra för att hjälpa människor. Men så blir jag tvungen att vänta på att ge blod i ett halvår på grund av att jag var i Kina i somras. Typiskt. Aja, jag har kommit ett steg närmare välgörenhet i alla fall. (som student gäller det att hålla i pengarna så då får jag ge bort lite från mig själv istället) 

RSS 2.0