Ingen reseblogg

Jag har inte skrivit på länge. Känns nästan som ett svek. Hur kan man känna så mot en sida på nätet? Jag börjar nog bli knäpp på riktigt.

De senaste veckorna har fyllts med jobb, jobb, jobb. Jag säger bara rea och ta 3 reavaror men betala bara för 2... och då är alla skor sänkta till halva priset. Ja, jag säger inget mer än SUCK!

Men nu är jag tillbaka och känner mig en aningen piggare och gladare. Jag har utnyttjat all rea som är nu jag med och varit en pest för alla som arbetar. Idag har jag shoppat loss. Vilken känsla!!! Börjar nästan förstå att man kan bli shopoholic. När man dessutom får mycket för pengarna blir man ännu gladare :) Kort sagt: jag njuter!

Om ca. 45min väntar mörkret i biosalongerna. Jag ska se Simpsons-filmen och imorrn är det en massa fixande inför den kommande helgens skärgårdsbesök. Jag längtar.

 Nu känns allt mycket bättre. Jag ville inte att den här bloggen skulle vara en reseblogg. Men det höll den nästan på att bli, men inte längre!

Min lillesyster har lärt sig simma. Hon kan simma 12m utan att blinka. Hon är duktig hon, bara 5,5 år gammal. Minns iofs inte hur gammal jag var när jag lärde mig simma. Var nog något liknande. Hon, min pappa och Katja är borta i nordligaste Afrika. Hos alla slemmiga tunisier. Nu låter jag nästan rasistisk och det är inte min mening men min erfarenhet av Tunisien är inget bra. Som blond svensk tjej i tidig tonår är det inget bra att åka till Tunisien om man inte vill bli såld i utbyte av X antal kameler... Usch!

Nu måste jag spinga iväg för att hinna köpa snarr till filmen!

RSS 2.0