Besök av kusinvitamin

I natt hade jag en sån verklig dröm. Min bror skickade ett sms till mig som innehöll en video på mig och mina kusiner när vi var små. Johanna (som gick bort i februari) hördes mest med hennes härliga skratt.

Johanna var på besök...

Tillbakadragen

Jag har gjort ett val. Från och med idag och de närmaste fem till sex dagarna kommer jag inte ha ett liv utanför lägenheten, boken och pärmen full med föreläsningar. Har man bestämt sig för att klara något så har man!

Dagens I-landsproblem

Mannen på bussen ringer upp någon från sin mobiltelefon:
Hej! När de två mittersta lamporna på kaffemaskinen lyser, vilken ska jag då trycka på för att få en stooor kopp kaffe?

Detta var tydlgen ett stort problem för denna mannen då han ringer upp någon från mobilen, på bussen, för att få svar.

Andra I-landsproblem är när håret fastnar i läppglanset under dessa blåsiga dagar. Mycket irriterande.

Dags att gå tillbaka till världen som är full av bakterier, virus och parasiter som kommer vara mitt liv de närmaste fem dagarna.

Skrikande ungar...

... är inget konstigt på DinSko. Antingen är de hungriga, trötta, vill inte sluta titta på tv:n i butiken eller så ramlar de ner från bänken där man provar skor. Med andra ord har jag jobbat upp ett ganska bra tålamod mot skrikande ungar. Då detta tålamod spricker är vid de tillfällen då föräldern inte gör något för att få sitt barn tyst. Att ha en kund med en hysterisk unge i butiken i ca. en halvtimme är inget jag vill rekommendera eller få någon annnan att uppleva. FY!

Enough!

Man brukar ju tala om att man ska tänka på sina medmänniskor och vara en god människa. Hur kommer det sig då att man kan släppa sig på diverse opassande ställen?? Tror personen i fråga att de människor som befinner sig runt omring har tappat luktsinnet? Eller struntar dom helt enkelt i att det luktar äckligt och tycker att det är en av de mest naturliga grejerna i världen? Ja, inte vet jag men har blivit utsatt för denna osmakliga lukt ett antal gånger den senare tiden och kan bara konstatera att detta är obegripligt och oacceptabelt! Prutta gör man hemma eller på toa och inte på bussen, i föreläsningssalen eller i trappan (så att man får en prutt i ansiktet eftersom man går på led uppför den). Skärpning Sverige!


RSS 2.0