Bikinisnygg?

Det här med att känna sig bekväm i bikini i början av sommaren är svårt. Jag vet att halva sommaren redan har gått men idag var i princip första gången under sommaren som jag vistats i bikini. När det är varmt känns det som om man sväller och helt plötsligt gått upp typ 2kg. Det roliga är att dessa kilon nog sitter i huvudet. Men det där med att känna sig som en puma är ändå svårt. Inte blir det lättare när hela kroppen är ojämnt brun. Bondbränna är väl inte riktigt rätta ordet men jag kan säga att det syns att jag haft shorts och inte visat magen på hela sommarn. Men vad gör väl det? Dom som tycker jag är ful behöver inte titta!

Dejt med glassbilen

Idag har jag haft en personlig dejt med glassbilen. Den kom till Skanstull endast för min skull. Jag känner mig viktig.

När jag kom hem och stoppat glassen i frysen upptäckte jag att tiden var knapp. Tog en glass för att provsmaka och skulle sen sätta mig på bussen mot Slussen. Jag går på bussen med glassen och busskortet i högsta hugg. Hinner inte mer än sätta min fot på bussen innan busschauffören nekade mig att komma in! Han sa lite spydigt att man inte får äta glass på bussen. Men hallå, jag är väl inte 3 år heller!

Förväntan, sommar och semester

Eftersom jag kommit in i fåfängans land var jag självklart tvungen att gå och se Sex and the City. Kan inte annat säga än att den var bra och precis vad jag behövde idag.

Har precis kommit hem, satt på mig mjukisarna öppnat datorn och njuter av denna härliga sommarkväll. Att cykla genom söder en härlig sommarnatt är underbart. Hela medis är full av människor och den tidiga kvällen andas förväntan och lycka över sommar, semester och värme. Kan det bli bättre?

Välkommen till fåfängans land

Jag tackar varmt för det fina välkomnandet. Om jag ska jag ta det som en komplimang eller förolämpning vet jag inte men kan ändå konstatera att är jag lite fåfäng så mår jag bra!

RSS 2.0